Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2022 12:20 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 13:14

Aşı sertifikası satmak için günde 3 kez aşı oldu! 87. aşısında gerçek ortaya çıktı

Almanya’da 61 yaşındaki bir adam, aşı sertifikalarını satabilmek amacıyla bir ayda toplam 87 kez aşı oldu. Yaşlı adamın günde 3 aşı yaptırmış olduğu tahmin edildi.

Bir ayda 87 kez Kovid aşısı olan adamın sağlık durumu ve cezası hakkında henüz açıklama yapılmadı.
Bir ayda 87 kez Kovid aşısı olan adamın sağlık durumu ve cezası hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Almanya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 61 yaşındaki bir adam, aşı sertifikalarını satarak para kazanabilme amacıyla 87 kez Kovid-19 aşısı yaptırdı. Günde üç kez aşı yaptırmış olabileceği düşünülen yaşlı adamın hilesi ancak bir ay sonra, 87. Aşıda ortaya çıktı.

DW’nin haberine göre, Almanya’nın doğusunda yer alan çeşitli aşı merkezlerime giden 61 yaşındaki bir adam, tam 87 kez koronavirüs aşısı oldu. Dresden’de bir aşı merkezi çalışanının şüphelenmesi sonucu açığa çıkan olay, herkesi tedirgin etti.

SAĞLIK ÇALIŞANI AÇIĞA ÇIKARDI

Sağlık çalışanı, aşı yaptıran yaşlı adamdan şüphelenmesinin ardından aynı adamı, başka bir günde, bu kez Leipzig dışındaki Eilenburg’da bir aşı merkezinde aşı yaptırdığını görünce şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine başlatılan çalışmayla 87 kez aşı yaptırdığı öğrenilen adamın aşı sertifikalarını başkalarına sattığı ortaya çıktı.

SAĞLIK SİGORTASINI SUNMADIĞI İÇİN TESPİT EDİLEMEDİ 

Adamın kendi adı ve doğum tarihiyle aşı randevularını aldığı ancak randevu sırasında sağlık sigortasını sunmadığı için kayıtlarda tespit edilemediği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...