Tgrt Haber
20 Aralık 2021 10:55

Seyir halindeki araç sıcak su çukuruna düştü

Rusya'da seyir halindeki araç, tamir edilmek için açılan şehrin sıcak su şebekesi çukuruna düştü.

Seyir halindeki araç sıcak su çukuruna düştü
rusya,çukur,araç

Rusya'nın Kursk şehrinde dün akşam saatlerinde seyir halindeki bir araç belediye ekipleri tarafından açılan çukura düştü. Kursk şehrinin ana ısıtma hatlarında meydana gelen patlamanın tamiri için belediye tarafından açılan kuyunun etrafında güvenlik önlemleri ve uyarı levhalarının bulunmaması nedeniyle bir araç şehrin sıcak su şebekesi çukuruna düştü.

Seyir halindeki araç sıcak su çukuruna düştü

Aracın sürücüsü, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın Kursk Ana Bölge Ofisi'ne bağlı ekipler tarafından, araç ise kurtarma ekipleri tarafından vinç yardımıyla çıkarıldı.

Çukurun dibinde kaynar suların biriktiği öğrenilirken sürücünün aracının üstüne çıkarak kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Seyir halindeki araç sıcak su çukuruna düştü

Rusya Soruşturma Komitesi olayla ilgili soruşturma başlatırken Kursk Belediyesi de olayda ihmali bulunanların tespit edileceğini ve gereken disiplin cezalarının uygulanacağını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...