Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2021 19:48

Sinagog ayininde tribün çöktü: 2 ölü, 132 yaralı

Kudüs'ün kuzeyindeki Givat Ze'ev yerleşim yerinde Sinagog’da yapılan ayin sırasında tribün çökmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 132’ye yükseldiği aktarıldı

Sinagog ayininde tribün çöktü: 2 ölü, 132 yaralı
Kudüs,Sinagog

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan ve Yahudi yerleşimcilerin bulunduğu Givat Ze'ev’deki sinagogda ayin sırasında tribün çöktü.

10'U AĞIR EN AZ 50 KİŞİ YARALANDI

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan ve Yahudi yerleşimcilerin bulunduğu Givat Ze'ev’deki sinagogda ayin sırasında tribün çökmüş, İsrail ulusal acil servisi Magen David Adom (MDA), 10’u ağır olmak üzere en az 50 kişinin yaralandığını aktarmıştı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, YARALI SAYISI 132 YÜKSELDİ

MDA tarafından yapılan son açıklamada, tribün çökmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 132’ye yükseldiği aktarıldı. Ayin sırasında sinagogda 600’den fazla kişinin olduğu iddia edilmiş, olay yerinde çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edilmişti.

İZDİHAMDA 45 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ 

İsrail'de 30 Nisan’da Meron Dağı’nda Yahudilerin Lag B’Omer Bayramı'nın kutlaması sırasında yaşanan izdihamda 45 kişi hayatını kaybetmiş, 150 kişi de yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...