Tgrt Haber
15 Kasım 2014 00:00

Sırbistan Başbakanlığı önünde silahlı eylem

Sırbistan Başbakanlık Binası önünde emekli bir albayın elinde tabancayı ateş edecekmiş gibi elinde tutması paniğe neden oldu.

Sırbistan Başbakanlığı önünde silahlı eylem
silah, Sırbistan, emekli, PANİK, emekli albay, Başbakanlık Binası, ateş etmek, Balkanlar Haberleri,

Etrafta herhangi bir olay yaşanmaması için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Başbakanlık binasının etrafını saran üniformalı ve sivil polisler emekli albayın silah bırakması için bir saatlik bir müzakere yürüttü.

Eylemci emekli albay, Sırbistan Savunma Bakanı Bratislav Gaşiç ile görüşmek istedi ve Bakan’ın kendisiyle görüşeceği haberi iletildikten sonra, emekli albay silahını yere fırlattı ve polise teslim oldu. Başbakanlık binası önünde etraftakilere korkulu anlar yaşatan emekli albay, polise teslim olduktan sonra, Savunma Bakanı Bratislav Gaşiç ile görüştü.

Görüşmenin ardından Savunma Bakanı Bratislav Gaşiç, emekli albayın maddi sorunlar nedeniyle böyle bir eylem yaptığını ifade etti. Bakan Gaşiç, emekli albayın isminin bir yıl önce yanlışlıkla emekliler maaşı listesinden silinmesiyle birlikte büyük bir maddi kriz yaşadığını söyledi.

Bakan, emekli albayın bir yılık emekli maaşının toptan verileceğini de sözlerine ekledi. Yaşanan bu olayın sonucunda emekli albay gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...