Tgrt Haber
08 Temmuz 2015 01:05

Sırrı çözülemedi, 'Sahile vuran gizemli göz'

ABD’nin Florida eyaletinde kıyıya vuran ‘dev bir göz’ uzmanları şaşkına çevirdi. Deniz biyologları, mavi renkli gözün hangi deniz canlısına ait olduğuna dair kesin bir fikir üretebilmiş değil.

Sırrı çözülemedi, 'Sahile vuran gizemli göz'
göz, gizemli,

Fort Lauderdale kentinin kuzeyinde kalan Pompano Beach’de kıyıya buran dev ve gizemli göz, uzmanların kafalarını bir sürü soru işaretiyle doldurmuş durumda. Çarşamba günü kumsalda rutin yürüyüşlerinden birini yapan Gino Covacci tarafından bulunan gözün, hangi canlıya ait olduğu bilinmiyor. Bazı uzmanlar, denizlerdeki kirliliğin, varlığından haberimizin olmadığı canlıların ortaya çıkmasına yol açtığını bile öne sürüyor. İki avucu dolduracak kadar büyük olan gözün hangi canlıya ait olduğunu anlamaya çalışan ABD Balık ve Vahşi Doğa Koruma Komisyonu’nun sözcüsü Carli Segelson, “Gözü inceleme şansı buldum. Bir beyzbol topundan daha büyük... Açıkçası çok güzel bir göz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...