Tgrt Haber
06 Mart 2014 21:46

Sisi gitmemekte kararlı olduğunu böyle açıkladı

Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi, 'Sorunlar bir günde çözülmeyecek. Başarı beklentilerinin gerçekleşmesi için yıllar gerekli' dedi.

Sisi gitmemekte kararlı olduğunu böyle açıkladı
mısır, sisi, başarı, yıllar, ülke,

Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi, ülkenin içinde bulunduğu sorunların bir günde çözülmeyeceğini, başarı beklentilerinin gerçekleşmesi için yılların gerektiğini söyledi. Sisi, ordu tarafından "Geleceğin Umutları için Yeni Vizyon" adı altında üniversite hekimleri ve asker doktorların katılımıyla düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, "Mısır'a size baktığım gibi bakıyor, sorunlarını da sizi gördüğüm gibi görüyorum. Gelecek nesillerin yaşaması için bir ya da iki neslin zorluk çekmesi gerekebilir" dedi. Ülkenin içinde bulunduğu şartların zorluğuna dikkati çeken Sisi, şöyle konuştu: "Ekonomik durumlarımız açıkça çok çok çok zor. Ülke lafla değil, çalışma, azim ve fedakarlıkla ilerleyecek. Mısır'ın sorunları bir günde çözülmeyecek kadar. Başarı beklentilerinin gerçekleşmesi için yıllar gerekli. Eğer herkes ülkeye sırtını dönse, ne zaman evleneceğim ne zaman yaşayacağım derse ülke için kim çalışacak? Ülkemizde 40 yıldır karşılaşmadığımız büyük bir sorun var. 30 sene önce nüfus 40 milyondu şimdi ise 90 milyon. 9 milyon Mısırlı yurt dışında çalışıyor. Acaba biri de bir aylık maaşımı fakirlere göndereyim diye düşündü mü?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...