Tgrt Haber
08 Şubat 2015 17:50

Sisi'ye ait yeni ses kaydı yayınlandı

Sisi'ye ait olduğu öne sürülen ve savunma bakanlığı döneminde üst düzey yetkililer arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı yayınlandı.

Sisi'ye ait yeni ses kaydı yayınlandı
Abdulfettah es-Sisi, Mısır Cumhurbaşkanı,

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'ye ait olduğu öne sürülen ve savunma bakanlığı döneminde üst düzey yetkililer arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı Arap dünyasında geniş yankı buldu. Üç bölüm halinde yayınlanan ve sosyal medyada yoğun ilgi gören ses kaydında, dönemin Savunma Bakanı Sisi, Özel Kalem Müdürü Abbas Kamil ve Askeri İstihbarat Direktörü Mahmud Hicazi ile Körfez ülkelerinden para talep etme konusunu görüşüyor. Ses kaydında, Kamil, Körfez ülkeleriyle işbirliğinin "Bir çeşit kıskançlığa dönüştüğünü" söylüyor ve örnek olarak Kuveyt'i gösteriyor. "Kuveytlilerden para istendiğinde 'Bizi zor durumda bırakıyorsunuz' diyorlar" diyen Kamil, Sisi'nin "Onları nasıl zor durumda bırakıyoruz" sorusuna, "Biz çalışıyoruz, plan yapıyoruz, planlarımız uygulanıyor ve Kuveytlileri ihmalkar taraf konumuna düşürüyoruz. Her defasında parlamento, bakanlar ve resmi işleri bahane ediyorlar" yanıtını veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...