Tgrt Haber
26 Ocak 2022 16:34

Sokakta düştü 9 saat boyunca kimse müdahale etmedi hipotermiden öldü

Fransa'nın başkenti Paris'te geçtiğimiz hafta sokakta düşmesinin ardından 9 saat sonra hastaneye kaldırılan fotoğrafçı Rene Robert'in ölüm nedeni hipotermi çıktı.

Sokakta düştü 9 saat boyunca kimse müdahale etmedi hipotermiden öldü
fransa,,paris,,hipotermi,,fotoğrafçı,

Paris'te 18 Ocak akşamı saat 21.00 civarı 84 yaşındaki Rene Robert, oldukça kalabalık olmasıyla bilinen Turbigo Sokağı'nda yürürken düştü. Robert, düştüğü yerden kalkamadı ve 9 saat boyunca yardımına kimse gelmedi. Evsiz bir kişi, sabah 6 sularında Robert'ı gördü ve polise haber verdi. Fotoğrafçı, kafa travması ve hipotermiyle Cochin Hastanesine kaldırıldı fakat hayat mücadelesini kaybetti.

Rene Robert'ın arkadaşı gazeteci Michel Mompontet, basına yaptığı açıklamada, fotoğrafçının yere düştüğü noktanın dükkanlarla dolu fazlasıyla kalabalık bir sokak olduğunu fakat yolsan geçenlerin yerde yatan Robert'a kayıtsız kaldığını söyledi. 

Sokakta düştü 9 saat boyunca kimse müdahale etmedi hipotermiden öldü

Fotoğrafçıyı sokaktan geçenlerin kayıtsızlığının öldürdüğünü dile getiren Mompontet, "Yerde yatan birini görseydim, ben de duracağımdan yüzde 100 emin değilim." ifadesini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...