Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 19:23

Somali'de bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Somali'de futbolcuların bulunduğu otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 4 futbolcu yaşamını yitirirken, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Somali'de bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var
somalı,saldırı

Afrika ülkesi Somali'de korkunç bir saldırı meydana geldi.

FUTBOL TAKIMININ ARACI HEDEF ALINDI

Ülkenin güneyindeki Kismayo kentinde futbolcuları taşıyan bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 futbolcunun can verdiği, 10 kişinin de yaralandığı belirtildi. Somali medyasına yansıyan haberlerde, saldırıyla "JCCI" adlı futbol takımının otobüsünün hedef alındığı ve otobüste kulüp personelinden yaklaşık 20 kişi bulunduğuna dikkat çekildi. Kanlı saldırıyı şimdilik üstlenen çıkmazken, patlamanın yola yerleştirilen bir patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Somali Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullahi Muhammed Farmajo, Kismayo'daki terör saldırısının kurbanlarının ailelerine ve arkadaşlarına taziye mesajı gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...