Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2018 15:51

Son dakika... ABD'de bir okulda silahlı saldırı

Kuzey Carolina eyaletindeki bir liseye giren saldırgan, ateş açtı. Topsail High School'da yerel saatle 07.00'de silah sesleri duyuldu.

Son dakika... ABD'de bir okulda silahlı saldırı
abd,,silahlı saldırı,

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir lisede silahlı saldırı düzenlendi. Şerif yardımcısı, ateş açan saldırganın Wilmington kentindeki Topsail High School'da olduğunu açıkladı. Çok sayıda polis ekibi, Cuma sabahı yerel saatle 07.00'de silah seslerinin duyulduğu okula sevk edildi.

Time dergisine konuşan polis, tüm ekiplerin saldırganı yakalamaya çalıştığını söyledi. ABD'de dün batı yakasındaki California eyaletinde bir bara giren deniz piyadesi Ian David Long, 12 kişiyi öldürmüştü.

Bir okulun folk müzik gecesini kana bulayan Long'un saldırı sırasında "Umarım insanlar bana deli der...(gülme emojiler) Çok ironik olmaz mıydı? Evet ben deliyim ama bu saldırılardan sonra yapabildiğiniz tek şey 'umut ve dua etmek'...Her seferinde. Neden bunların hala yaşandığını merak ediyorsunuz" ifadesini Facebook'ta paylaşmıştı.

Polisin nisan ayında deniz piyadesinin evine ihbar üzerine gittiği ancak Long'u gözaltına almadığı ortaya çıkmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...