Tgrt Haber
14 May 2021 20:22

Son dakika: Batı Şeria'da 10 Filistinli şehit oldu

Son dakika...İşgal altındaki Batı Şeria'da Gazze'ye destek gösterilerinde İsrail güçleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda 10 kişi şehit oldu, 500 kişi de yaralandı.

Son dakika: Batı Şeria'da 10 Filistinli şehit oldu
Batı Şeria,İsrail,Yahudi,Filistinli

İsrail güçleri ile Filistinliler arasında, Batı Şeria'nın birçok kentinde düzenlenen Gazze'ye destek gösterilerinde çıkan çatışmalarda 10 kişi şehit olurken, 500 kişi de yaralandı.

GÖSTERİLERDE ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR ÇIKTI

İşgalci İsrail güçlerinin Filistin’e yönelik saldırıları devam ediyor. Filistin'in Batı Şeria bölgesinde Gazze'ye destek gösterisi düzenlendi. Batı Şeria’da bulunan El Halil, El Bireh, Beytüllahim, Nablus ve Ramallah gibi çeşitli kentlerde düzenlenen Gazze'ye destek gösterilerinde İsrail güçleri ile Filistinliler arasında şiddetli çatışmalar çıktı.

ATEŞ AÇILMASI SONUCU 10 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin silahsız Filistinli göstericilere ateş açması sonucu 10 Filistinlinin şehit olduğu açıklandı. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada ise, çatışmalarda 14'ü ağır, 500 Filistinlinin yaralandığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...