Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2021 03:02

Son dakika haberi! Erdoğan: FETÖ çetesinin hesap vermesini sağlamalıyız

Son dakika haberi: ABD'de “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” başlıklı konferansta bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Demokrasi ve insanlık dışı FETÖ çetesinin adalet önünde hesap vermesini sağlamalıyız" dedi.

Son dakika haberi! Erdoğan: FETÖ çetesinin hesap vermesini sağlamalıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan,ABD,FETÖ,PKK,YPG

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” başlıklı konferansta açıklamalarda bulundu.

TURKOVAC'I İNSANLIĞIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 İnsanlık son iki yıldır salgın sebebiyle sancılı günler geçiriyor. Salgında vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kovid-19 salgını küresel sistemdeki adaletsizlikleri, eşitsizlikleri açık bir şekilde ortaya koymuştur. Aşıya erişim arttıkça salgının etkisi azalacaktır ancak salgın eşitsizlikleri ortaya koydu.

Türkiye olarak elimizdeki imkanları insanlık için seferber ettik, kendi aşımız TURKOVAC'ı da tüm kardeşlerimizin, tüm insanlığın hizmetine sunacağız.

İSLAM DÜŞMANLIĞI VİRÜSÜ HIZLI BİR ŞEKİLDE YAYILIYOR

İnsanlık olarak koronavirüsten daha sinsi bir virüs ile mücadele ediyoruz. İslam düşmanlığı virüsü hızlı bir şekilde yayılıyor. Birçok ülkede inancından dilinden kılık kıyafetinden dolayı Müslümanlar ötekileştiriliyor. İslam düşmanlığının farklı toplumlarda kök saldığını görüyoruz. Türkiye olarak uluslararası platformlarda İslam düşmanlığı ve hoşgörüsüzlükle mücadele ediyoruz.

Son dakika haberi! Erdoğan: FETÖ çetesinin hesap vermesini sağlamalıyız

FETÖ ÇETESİNİN HESAP VERMESİNİ SAĞLAMALIYIZ

Sizden PKK, YPG ve FETÖ'nün gerçek yüzünü Amerikalı dostlarınıza bıkmadan usanmadan anlatmaya devam etmenizi bekliyorum.FETÖ'nün eli kanlı bir terör örgütü olduğu artık gün gibi ortadadır. Demokrasi ve insanlık dışı FETÖ çetesinin adalet önünde hesap vermesini sağlamalıyız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...