Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 May 2021 19:48

Son Dakika... İsrail bir binayı daha vurdu!

Son Dakika Haberi İsrail, Gazze'de sivillerin ikamet ettiği 14 katlı binayı vurdu

Son Dakika... İsrail bir binayı daha vurdu!
israil,gazze,son dakika,son dakika haberi

İsrail saldırılarına devam ediyor..14 katlı binayı vurdular. Gazze'nin en işlek bölgelerinden birinde yer alan dairelerin ve ticari ofislerin bulunduğu 14 katlı Eş-Şuruk adlı binayı hava saldırısıyla yerle bir etti.Gazze'nin en hayati, işlek bölgelerinden birinde yer alan bina tamamen yıkıldı.

SİVİLLER İKAMET EDİYORDU

Vurulan binada sivillerin ikamet ettiği daireler, Gazze'de faaliyet gösteren şirket ve basın kuruluşlarının ofisleri bulunuyordu.

9 FİLİSTİNLİ DAHA ŞEHİT OLDU

Acı haberler gelmeye devam ediyor. İsrail’in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 2’si çocuk 9 Filistinli daha şehit oldu. 

İsrail’in Aşkelon ve Aşdod kentlerinde yeniden siren sesleri çalmaya başladı. Aşkelon sakinlerine bir sonraki duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalmaları talimatı verildi.

Son Dakika... İsrail bir binayı daha vurdu!

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ne devam eden İsrail hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 65’e, yaralı sayısının ise 365’e yükseldiği bildirildi.

BLİNKEN İSRAİLLİ VE FİLİSTİNLİ LİDERLERLE GÖRÜŞECEK

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki Yakın Doğu İşleri Bürosunda İsrail ve Filistin İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Hady Amr'ın şiddetten bir çıkış yolu bulmak için İsrailli ve Filistinli liderlerle görüşeceğini açıkladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...