Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2017 13:22

Son dakika olarak duyurdular: Abu Dabi'ye füze fırlattık

Yemen'de İran destekli Şii örgüt Husiler, Abu Dabi'deki bir nükleer güç tesisine kruz füzesi fırlattıklarını duyurdu. Reuters haber ajansı, Husilerin yaptıkları açıklama için hiçbir kanıt sunmadıklarını belirtti. Geçen ay Riyad'ın kuzeydoğusuna balistik füze atan Husiler, İran ve Suudi Arabistan'ı neredeyse 'savaşın' eşiğine getirmişti.

Son dakika olarak duyurdular: Abu Dabi'ye füze fırlattık
abu dabi,,füze,

Reuters haber ajansının haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Abu Dabi'de bulunan bir nükleer güç tesisine kruz füzesi fırlattıklarını duyurdu.  İran destekli güçlerin sitesinden yapılan açıklamada, "Abu Dabi'deki al-Barakah nükleer tesisine füze fırlatıldı" ifadesi kullanılırken, detay verilmedi. Kasım ayında, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın kuzeydoğusuna Yemen'de bulunan Husi isyancıların tarafından atılan balistik bir füze, hava savunma sistemleri tarafından imha edilmişi bu olay İran ve Suudi Arabistan arasında yeni bir krizin başlamasına neden olmuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...