Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2022 20:41 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 22:51

Son dakika! Rusya Kiev'e balistik füze ile saldırdı

Son dakika haberi: Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında füze saldırısı düzenlendi. Kiev’in Rusya tarafından balistik füze ile vurulduğu öne sürüldü. Meydana gelen şiddetli patlamalarda toplam 28 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika! Rusya Kiev'e balistik füze ile saldırdı

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali beşinci gününde de devam ediyor. Dehşetin yaşandığı Ukrayna'da patlamaların ardı arkası kesilmiyor. Rusya ve Ukrayna arasında yapılan müzakerelerin hemen bitiminde başkent Kiev’e 20 kilometre mesafede bulunan Brovary şehrinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Gökyüzünün adeta gündüze dönedüğü patlamanın etkisiyle çevredeki birçok araç ve evler zarar gördü. Saldırı anı ise anbean kameralara yansıdı.

İşte patlama görüntüleri:

PATLAMADA 6 KİŞİ YARALANDI

Rus birlikleri başkent Kiev’deki bir lojistik deposunu balistik füzelerle vurdu. Temel ihtiyaçların muhafaza edildiği ve saldırıların ardından harabeye dönen depoda ilk patlamalarda 6 kişi, toplamda ise 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

"SÜREKLİ LOJİSTİK NOKTALARI HEDEF ALIYORLAR"

Ukrayna Devlet Başkanı Vladmir Zelenskiy, Rus birliklerinin sürekli olarak lojistik noktaları hedef aldığını ve ciddi zarar meydana geldiğini açıklamıştı.

Söz konusu saldırının balistik füze ile yapıldığı üstünde duruluyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...