Tgrt Haber
16 Temmuz 2021 13:46

Son dakika... Rusya’da radardan kaybolan uçak sert iniş yaptı

Son dakika haberine göre, Rusya'da radardan kaybolan An-28 tipi bir uçağın Sibirya semalarındayken sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

Son dakika... Rusya’da radardan kaybolan uçak sert iniş yaptı
Rusya,uçak

Rusya’da kullanımı hala tartışılan uçaklardan olan An-28 tipi ıçak Sibirya semalarındayken radardan kayboldu. Uçakta 17 kişinin olduğu belirtilirken yolcuların 4’ünün çocuk olduğu söylendi.  Yetkililer uçağı bulmak için çalışmalara başlarken uçağın arıza sonucunda radardan çıktığı belirtiliyor. Yapılan yeni açıklama ile radardan kaybolan An-28 tipi uçağın sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

28 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Rusya'da geçtiğimiz 6 Temmuz'da Kamçatka bölgesindeki Petropavlovsk-Kamçatski'den kalkan AN-26 tipi uçak, Palana’ya inişe geçtiği sırada hava trafik kontrolü ile irtibatının kesilmesinin ardından düşmüştü. Uçakta bulunan 22’si yolcu, 6’sı mürettebat olmak üzere 28 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...