Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 18:08 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 18:29

Son hız geldi, duramadı! Meksika’da tır 8 aracı biçti: 1 ölü, 7 yaralı

Meksika’da bir tır duran trafiğe son hızla çarptı. Feci kaza başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansırken kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaza,Meksika

Meksika’nın Jalisco eyaletinde meydana gelen feci kazada, çift dorseli bir tır duran trafikteki 7 otomobil ve 1 motosikleti resmen biçti. Kazada otomobillerden 1’inin sürücüsü hayatını kaybederken, 7 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

ARAÇLARIN SIKIŞAN 2 KİŞİ KURTARILDI

Olay yerine çok sayıda sağlık ve sivil savunma ekipleri sevk edilirken, yaralıların hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Kaza sebebiyle araçlarda büyük hasar oluştuğu görülürken, araçları içerisinde sıkışan 2 kişi ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.

Öte yandan polis ekipleri tarafından yapılan açıklamada 7 otomobil ve 1 motosikletin dahil olduğu kazanın, tırın frenindeki bir arıza nedeniyle meydana geldiği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...