Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 18:00

Sosyal medyada alay konusu oldu: Yürüyen çelenk Macron

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Fransız Polinezyası ziyareti sosyal medyada alay konusu olan ilginç görüntülere sahne oldu. Macron'un bu ziyarette üzerine takılan çiçeklerden dolayı "yürüyen çiçek" benzetmesi yapıldı.

Sosyal medyada alay konusu oldu: Yürüyen çelenk Macron
Fransa,Macron,Emmanuel Macron,Sosyal medya,Nükleer,Çiçek

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransız Polinezyası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.Macron’un karşılanması sırasında ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada paylaşılmaya başlanınca bir anda günün konusu haline geldi.

"YÜYÜREN ÇELENK"

Macron’u karşılayan Polinezyalı yetkililer ve onlarla birlikte törene katılan yerli halk, Fransız Cumhurbaşkanı’nın boynuna çok sayıda çiçek kolyesi astı. Sosyal medyada yayılan görüntü ve fotoğraflarda, Macron’un boynuna asılan kolyeler çoğaltılarak Fransız Cumhurbaşkanı hakkında “Yürüyen çelenk” esprileri yapıldı.

Sosyal medyada alay konusu oldu: Yürüyen çelenk Macron

Macron'un boynuna asılan kolyeler ziyaret devam ettikçe o kadar çok arttı ki Fransız lider bir noktadan sonra hem yürümekte hem de başını hareket ettirmekte zorlandı ve boyun bölgesi tamamıyla görünmez hale geldi.

"FRANSA NÜKLEER FELAKETİ SAKLIYOR!"

Fransa, Fransız Polinezyası’nda, 30 yıl boyunca yaptığı 200’e yakın nükleer denemenin ardından oluşan radyasyon seviyesini sakladığı için son dönemde yoğun eleştirilere hedef oluyor. Fransa, 1966-1996 arasında eski sömürgesi Cezayir ve deniz aşırı toprağı Fransız Polinezyası’nda yaklaşık 210 nükleer deneme yapmıştı. Polinezya’da yapılan 193 nükleer denemenin 147’si yer altında gerçekleşmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...