Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 11:47 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 12:00

Soyguncuların başına rekor ödül: Tam 100.000 dolar 

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen 6 soygunun en az 3’ünün birbiriyle bağlantılı olduğu tespit edildi. Yetkililer soyguncular hakkında bilgi sağlayana 100 bin dolar ödül verileceğini açıkladı.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: ABC News
Soyguncuların başına rekor ödül: Tam 100.000 dolar 
ABD,Kalifornia,Soygun

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde aynı bölgede meydana gelen 2 kişinin öldüğü 3 kişinin ise yaralandığı 6 soygundan en az üçünü birbiri ile bağlantılı olabileceği tespit edildi. Yetkililer soyguncular hakkında bilgi veren ve yakalanmalarını sağlayan kişilere 100 bin dolar ödül vereceklerini açıkladı. 6 soygunun 4’ü aynı gün 5 saat içinde,  diğer 2 soygun ise farklı bir günde arka arkaya gerçekleştirildi. Soygunun 4’ü silahla saldırı şeklinde düzenlendi. 

Los Angeles Polis Merkezi düzenlediği basın toplantısında, “Şüphelinin tutuklanmasına ve mahkum edilmesine yol açan bilgiler için 100.000 dolar ödül teklif ediyoruz” dedi. 

DÜKKANLAR KEPENK İNDİRDİ

Los Angeles Polis Merkezi, “Cumartesi günü gerçekleştirilen dört soygunda zanlının yüz maskeli ve kapüşonlu sweatshirt giydiği görülüyor. Diğer vakaların güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli görüntülerini karşılaştıramadık. Ancak şüphelinin silahlı bir siyah adam olduğunu belirlediler” ifadeleri kullanıldı.

Soygunların 4’ünün 5 saat içinde meydana geldiğini belirten polis departmanı soygunların 3 ilçeye yayıldığını kaydetti. İlçelerde alışveriş dükkanları bir süre kapalı kalmak zorunda kaldı. 

 

Kaynak: ABC News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...