Tgrt Haber
14 Kasım 2015 02:56

'Stat girişinde meydana gelen patlamada 3 kişi öldü'

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Le Graet, stat girişinde meydana gelen patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, birçok kişinin yaralandığını duyurdu.

'Stat girişinde meydana gelen patlamada 3 kişi öldü'
stat, patlama,

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, Fransa ile Almanya arasındaki hazırlık maçının oynandığı sırada Stade de France'ın girişinde gerçekleşen patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.Paris'te gerçekleşen saldırılarla ilgili Fransız basınına açıklamada bulunan Le Graet, maç sırasında stattaki J kapısının girişinde meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını doğruladı.Patlamanın ardından stat çevresindeki güvenliğin sağlandığını ifade eden Le Graet, karşılaşmayı izleyen taraftarın bir süre sonra problemsiz şekilde stattan ayrıldığını belirtti. Le Graet, maçı izlemeye gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın güvenlik güçleri eşliğinde stattan ayrıldığını da kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...