Tgrt Haber
08 Ocak 2014 13:22

Suriyeli sığınmacılara yardım

Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübünce Suriyeli sığınmacılar için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 tır dolusu malzeme, dualarla Şanlıurfa'ya gönderildi

Suriyeli sığınmacılara yardım
pursaklar belediyesi, erdemli gençlik kulübü, suriyeli sığınmacılar,

Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübünce Suriyeli sığınmacılar için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 tır yardım malzemesi, dualarla Şanlıurfa'ya gönderildi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, tırların yola çıkışı dolayısıyla Pursaklar Merkez Camisi önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Suriye'de yaşanan dramın herkesi çok derinden etkilediğini belirtti. Türk milletinin, her zaman, zalimin zulmünden kaçan mazlumun yanında olduğunu ifade eden Çetin, "Suriyeli kardeşlerimiz şu an sıkıntı içinde. Kışın bu soğuk gününde hiç olmazsa çam sakızı, çoban armağanı bu kardeşlerimize ne yapabiliriz dedik. Pursaklar'da bir aydan beri güzel bir çalışma yürütüyoruz" dedi. Çetin, kampanyaya destek veren tüm Pursak halkına teşekkür etti. Konuşmaların ardından içinde gıda, giysi, temizlik malzemesi ve soba gibi yardım malzemelerinin olduğu 2 tır, Pursaklar İlçe Müftüsü Cemal Çıkrık'ın okuduğu duların ardından yola çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...