Tgrt Haber
23 May 2019 00:36

Suudi Arabistan gelecek yıl umreci sayısını arttıracak

Her yıl umre için yaklaşık 8 milyon kişiyi ağırlayan Suudi Arabistan, gelecek yıl bu sayıyı 15 milyona çıkarmaya yönelik çalışmalar yaptığını duyurdu.

Suudi Arabistan gelecek yıl umreci sayısını arttıracak
suudi arabistan,,umre,

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı Ziyaret İşleri Vekili Muhammed  bin Abdurrahman el-Beycavi, ülkenin resmi ajansı SPA'da yer alan açıklamasında,  2020'de umreci sayısının 15 milyonu aşması için çalışmalar yürüttüklerini  belirtti.

Kutsal toprakları ziyaret edenlerin ihtiyaç ve beklentilerinin  karşılanması için ülkesinin elinden geleni yaptığını kaydeden Beycavi, bu  kapsamda hizmet projelerinin genişletildiğini, havalimanı sayısının  arttırıldığını ve metro açıldığını hatırlattı.

Beycavi ayrıca son 10 yıldır Suudi Arabistan'a umre için yılda  yaklaşık 8 milyon kişinin geldiğine işaret ederek, "2030 Vizyonu" kapsamında 2030  yılında bu sayının 30 milyona çıkarılmasının hedeflendiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...