Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2015 07:53

Suudi Arabistan'da yangın faciası, 25 ölü, 107 yaralı

Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Cizan Genel Hastanesi'nde çıkan yangında 25 kişinin öldüğü, 107 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Suudi Arabistan'da yangın faciası, 25 ölü, 107 yaralı
suudi arabistan, yangın,

Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Cazan kentindeki devlet hastanesinde çıkan yangında 25 kişinin öldüğü, 107 kişinin yaralandığı bildirildi. Cazan bölgesindeki sivil savunma biriminin sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından yapılan yazılı açıklamada, bu sabah Cazan kentindeki devlet hastanesinde çıkan yangın sonucu 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 107 kişinin yaralandığı kaydedildi.
Açıklamada, olay yerine 21 itfaiye ekibi, kurtarma ekipleri ve ambulansların yanı sıra güvenlik güçlerinin sevk edildiği ve yangının söndürüldüğü belirtildi.

Cazan Bölgesi Sivil Savunma Müdürlüğü Sözcüsü Yahya el-Kahtani de saat 02.10'da hastanenin birinci katındaki yoğun bakım, kadın hastalıkları, doğum ve kreş bölümlerinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini ifade etti.
Yangında 25 kişinin hayatını kaybettiğini, 107 kişinin yaralandığını aktaran Kahtani, yaralıların bölgedeki hastanelere kaldırıldığını dile getirdi.
Kahtani, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...