Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2021 14:44

Suyun altından çıkan arabada 17 yıldır kayıp gencin kemikleri bulundu

İngiltere'de herkesi şoke eden bir olay yaşandı. 2004 yılından beri kayıp olan gencin kemikleri, su altından çıkarılan bir otomobilin içinden çıktı.

Suyun altından çıkan arabada 17 yıldır kayıp gencin kemikleri bulundu
ingiltere,kayıp

İngiltere'deki Crosshaven, Co. Cork'taki Hugh Coveney İskelesi açıklarında geçtiğimiz ay denizin altından bir araba çıkarıldı. Suyun altında bulunan arabanın içinden çıkanlar ise şoke etti. Araçtan 17 yıl önce kaybolan bir gence ait kemik kalıntıları çıktı. Arabanın içinde bulunan kemiklere DNA testi yapıldı ve 2004 yılında kaybolan Barry Coughlan'a ait oldukları anlaşıldı.

Barry Coughlan en son 1 Mayıs 2004'ün erken saatlerinde Crosshaven'da arabasının bulunduğu yerin yakınındaki bir barda görülmüş. Konuya ilişkin açıklama yapan bir kişi, şunları söyledi:

''DNA analizinin ardından, kalıntılar Mayıs 2004'te Gardai'de kaybolduğu bildirilen Barry Coughlan'a ait olarak tanımlandı. Adli Tıp için bir dosya hazırlanacak.''

ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMAMIŞTI

Suyun altında bulunan araba, 26 Mayıs'ta Cork Şehri Kayıp Kişileri Arama ve Kurtarma'dan gönüllü dalgıçlar tarafından fark edildi. Mirror'ın haberine göre, dalgıçlar, bölgeyi mühürledi ve polislere haber verdi. Ertesi sabah, suyun altında arama çalışması yapıldı. Kayıp Barry ve arabası 2004 yılında tekneler ve dalgıçlar tarafından nehirde yapılan kapsamlı aramalara rağmen bulunamadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...