Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2022 17:18

Tarihi binayı satın aldılar! Duvardan çıkanlar şoke etti!

ABD’den yaşayan bir çift, 115 yıllık tarihi binayı satın aldıktan sonra restore ederken büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çift, duvardaki alçının altından yaklaşık 60 metre eninde, 20 metre yüksekliğinde tarihi bir duvar resmi keşfetti.

Tarihi binayı satın aldılar! Duvardan çıkanlar şoke etti!
ev,resim

ABD’de yaşayan bir çift, aldıkları 115 yıllık tarihi binayı restore ederken hayatlarının şokunu yaşadı. Aldıkları evi iş yerine dönüştürmek isteyen çift, restore sırasında duvar alçısının altında büyük bir resim keşfetti. Resim karşısında şoke olan Nick ve Lisa Timm çifti, 2021'in sonunda Okanogan'daki bu tarihi binayı satın aldıklarını belirterek "Duvarları yeniden boyayacaktık. Ancak sıvanın altında ne olduğunu merak ettik ve kazıdık” ifadelerini kullandı.

DOĞA MANZARALI 

Çift, alçıyı sıyrıldıklarında bir gölü, kulübeleri ve ağaçları betimleyen yaklaşık 60 metre eninde ve 20 metre yüksekliğinde dev bir duvar resmi keşfettiklerini belirtti. 
Çift, restorasyon ekibinden bir kişinin duvarın karşısındaki duvarda da benzer bir sanat eseri olabileceği iddiası üzerine diğer duvarı da sıyırdıklarını söyledi. Eşleşen bir duvar resmi daha bulduklarını belirten çift, büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını ifade ettiler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...