Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2021 09:33

"Tarzan" uçak kazasında hayatını kaybetti

Tarzan rolüyle dünya çapında şöhrete kavuşan ABD'li oyuncu Joe Lara'nın, Tennessee'de göle düşen uçakta olduğu öğrenildi. Lara ve beraberindeki 6 kişinin kazada hayatını kaybettiği belirlendi.

"Tarzan" uçak kazasında hayatını kaybetti
Tarzan,Joe Lara,Tennessee,,uçak kazası,

"Tarzan" rolüyle tanınan ABD'li oyuncu Joe Lara, Tennessee'de gerçekleşen uçak kazasında hayatını kaybetti.

DÜŞEN UÇAKTA EŞİ İLE BİRLİKTE ÖLDÜ

ABD basınında yer alan haberlere göre Tennessee eyaletine bağlı Nashville yakınlarındaki Smyrna havalimanından kalkış yapan bir uçak, kısa süre sonra Smyrna'daki Percy Priest Gölü'ne düştü.

Yetkililer söz konusu uçakta bulunan 7 kişi arasında "Tarzan" rolüyle tanınan Joe Lara ve eşi Gwen Shamblin Lara'nın da bulunduğunu belirtti.

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, söz konusu uçaktan sağ çıkan olmadığının tahmin edildiğini ve kazanın nedeninin soruşturulduğunu belirtti.

Öte yandan dalgıç ekipleri gölden uçağın bazı parçalarını ve insan kalıntılarını çıkardıklarını ancak tüm cesetlerin bulunması için arama çalışmalarını pazartesi günü de sürdüreceklerini kaydetti.

TARZAN ROLÜYLE ŞÖHRETE KAVUŞTU

California'da 1962 yılında dünyaya gelen Joe Lara, müzik kariyerinin yanında oyunculuk da yapmıştı. Birçok Hollywood yapımında rol alan Lara'ya şöhreti, 1989'da yayınlanan "Tarzan Manhattan'da" filmi ve 1996-1997 yıllarında yayınlanan "Tarzan: Epik Maceralar" isimli televizyon dizisinde üstlendiği başroller getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...