Tgrt Haber
21 Eylül 2021 09:46

TEKNOFEST’e nasıl gidilir? TEKNOFEST girişi ücretli mi?

TEKNOFEST 2021 için beklenen gün geldi. Heyecanla beklenen TEKNOFEST bu sene de ziyaretçileriyle buluşuyor. Ziyaretçiler ''TEKNOFEST festivaline nasıl gidilir? TEKNOFEST kaydı nasıl yapılır?'' sorularına odaklandı.

TEKNOFEST’e nasıl gidilir? TEKNOFEST girişi ücretli mi?
TEEKNOFEST

TEKNOFEST 2021 için geri sayım tamamlandı. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 21-26 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. TEKNOFEST için alanda olmak isteyen vatandaşlar festival programına ve saatlerine odaklandı. Peki TEKNOFEST kaç gün sürecek? TEKNOFEST kaydı nasıl yapılır? İşte TEKNOFEST ulaşımı ve katılım başvurusu.  

TEKNOFEST’E NASIL GİDİLİR?  

TEKNOFEST için yola çıkacak olan vatandaşlar ''TEKNOFEST’e nasıl gidilir? TEKNOFEST ulaşımı nereden yapılıyor?'' sorularını sormaya başladı.  

TEKNOFEST için Yenikapı Atatürk Havalimanı metrosunu kullanılıyor. Ancak metroda yapılan bakım onarım çalışması nedeniyle Şirinevler metro durağı, Yeşilyurt Marmaray durağı ve Kuleli metrobüs durağından 5 dakika arayla ring kaldırılacak. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 10 binin üzerinde araç park kapasitesinin olduğunu duyurdu.  

TEKNOFEST’e nasıl gidilir? TEKNOFEST girişi ücretli mi?

TEKNOFEST KATILIM BAŞVURUSU  

TEKNOFEST girişi ve katılım şartlarını merak eden vatandaşlar ''TEKNOFEST katılım başvurusu nasıl yapılır?'' sorusuna odaklandı.  

Katılımcıların öncelikle TEKNOFEST internet sitesinden online kayıt yaptırması gerekir. TEKNOFEST ziyaretçilerinin kayıt sırasında HES kodu ve diğer şartları karşılaması gerekiyor. Online kayıt işlemini tamamlayarak TEKNOFEST için gelen vatandaşlar giriş kapısında iki doz Covid-19 aşısını yaptırmış ise veya önceden Covid-19 hastalığını geçirip tek doz aşılarını oldularsa sisteme entegre edilmiş HES kodunu belirterek giriş yapabilecek. Covid-19 aşısı olmamış ve/veya tek doz aşı olmuş kişilerden ise alana giriş yapabilmesi için son 48 saatte yapılmış, negatif sonuçlu PCR testi istenecek. 18 yaş altındaki TEKNOFEST ziyaretçilerinin kayıt zorunluluğu bulunmuyor.  

TEKNOFEST GİRİŞİ ÜCRETLİ Mİ?  

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST 2021 için herhangi bir giriş ücreti bulunmuyor. TEKNOFEST katılım başvurusu yapan ve belirlenen şartları taşıyan adaylar 09.00 ile 19.00 saatleri arasında TEKNOFEST ziyareti yapabilecek.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...