Tgrt Haber
18 Şubat 2021 16:08

Texas’ta tüp ve su kuyrukları oluştu

ABD’nin Texas eyaletinde etkili olan kış fırtınası nedeniyle elektrik ve su kesintileri 3 gündür devam ederken, tüp ve su almak için marketlere akın edenler metrelerce kuyruk oluşturdu.

Texas’ta tüp ve su kuyrukları oluştu
Texas,tüp,su

ABD sert kış koşullarıyla mücadele ederken, özellikle Texas eyaletinde etkili olan kış fırtınası nedeniyle günlük hayat durma noktasına geldi.

Texas’ta 3 gündür devam eden elektrik kesintilerinde milyonlarca kişi evlerinde elektriksiz kaldı. Eyalete bağlı birçok kentte elektrik ve ısınma ihtiyaçları karşılanamayan binlerce kişi, marketlere akın ederek tüp ve su kuyruğuna girdi. Market ve mağazaların önünde metrelerce kuyruk oluştu. Eyalet sakinleri, su alabilmek için marketlerin yanı sıra parklardaki çeşmelerin başında kovalar ve bidonlarla su kuyruklarında bekledi.

Eyalet yetkilileri, ihtiyacı olanlara battaniye ve su dağıtırken, elektrik şebekesindeki arızanın tam olarak ne zaman giderileceğine yönelik net bir açıklamada bulunmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...