Tgrt Haber
08 Eylül 2021 12:38

The Matrix Resurrections fragmanı: Matrix 4 filmi ne zaman vizyona girecek?

Tüm dünyada heyecanla beklenen Resurrections filmi fragmanı ve posteri yayınlandı. Bilim kurgu serisi Matrix'in dördüncü filmi olan The Matrix: Resurrections için gözler Türkiye vizyon tarihine çevrildi. Matrix 4 filmi için geri sayım devam ederken ''The Matrix: Resurrections ne zaman çıkacak? Matrix 4 Türkiye vizyon tarihi belli oldu mu? Matrix 4 oyuncuları kim?'' sorularının gündeme gelmesine neden oldu.

The Matrix Resurrections fragmanı: Matrix 4 filmi ne zaman vizyona girecek?
matrix,film

Herkesin heyecanla beklediği Matrix serisinin dördüncü filminin ilk görüntüleri ortaya çıktı. The Matrix: Resurrections film senaryosu diğer serilerin senaristlerinden olan Lana Wachowski ile David Mitchell ve Aleksandar Hemon tarafından yazıldı. Peki Matrix 4 filminde kimler oynuyor? The Matrix: Resurrections filmiTürkiye’de ne zaman vizyona girecek? İşte Matrix 4 hakkında bilmeniz gerekenler.  

MATRİX 4 FRAGMANI ÇIKTI MI? 

Warner Bros., Matrix ikonik hap sahnesinden esinlenerek hazırladığı web sitesinden The Matrix: Resurrections filminin tanıtımlarını yayınladı. Web sitesine giren kullanıcılar kırmızı veya mavi hapı seçerek iki farklı tanıtım seyredebiliyor. Kırmızı hapı Yahya Abdul-Mateen II seslendiriken mavi hapı ise Neil Patrick Harris seslendiriyor. Matrix 4 tanıtımını izlemek için tıklanıldığında site yerel saati algılıyor ve birden çok kez izlerseniz, her iki versiyondaki görüntüler de sürekli değişiyor. Matrix Resurrections'ın ilk fragmanının ise 9 Eylül Perşembe günü çıkacağını duyuruldu. 

MATRİX 4 TEASER İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!  

 

THE MATRİX: RESURRECTONS FİLMİNDE KİMLER OYNUYOR?  

MATRİX serisinin dördüncü filmi için geri sayım başlarken filmin hayranları ''The Matrix: Resurrections filminde kimler oynuyor?'' sorusuna odaklandı.  

Kült bilimkurgu serisi Matrix 4 filminin ilk tanıtımları yaynlandı. Filmde  Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff ve Neil Patrick Harris ,Christina Ricci isimleri yer alıyor.  

The Matrix Resurrections fragmanı: Matrix 4 filmi ne zaman vizyona girecek?

MATRİX 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?  

Görselleri paylaşılan Matrix 4 filmi, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona gireceği öğrenildi. Amerika'da ve platformun bulunduğu diğer ülkelerde eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanacak. Serinin tanıtım ve fragmanlarının ardında yeni bir posteri de yayınlandı. 

THE MATRİX: RESURRECTONS TÜRKİYE VİZYON TARİHİ 

Matrix hikayesini 18 yılın ardından yeniden beyaz perdeyle buluşturacak olan The Matrix Resurrections filmi Türkiye'de heyecanla bekleniyor. Matrix 4 filmi yeni posteriyle birlikte heyecanlanan serinin hayranları ''Matrix Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?'' sorusunun cevabını arıyor. The Matrix: Resurrections  24 Aralık 2021 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...