Tgrt Haber
10 Ocak 2022 16:38

Tıkanan bacadan çıkanı görünce şoke oldular

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir evde bacadan sesler gelmeye geldi. Bacanın tıkandığını fark eden adam, bacaya baktığında gördükleri karşısında şoke oldu.

Tıkanan bacadan çıkanı görünce şoke oldular
abd,,baca,,hırsız,

ABD'nin Maryland eyaletinde bir evde yaşanan olay, duyanları bile şaşırttı. Maryland'in Montgomery şehrinde bir aile, akşam saatlerinde evde oturdukları sırada bacadan sesler gelmeye başladı. Evin babası, gelen sesler üzerine bacaya baktığında tıkanmış olduğunu gördü. Bacadaki tıkanıklığın sebebini öğrenmek için yukarı doğru baktığında ise gözlerine inanamadı, bacaya sıkışmış bir kişi olduğunu fark etti.

Tıkanan bacadan çıkanı görünce şoke oldular

Bacadan eve girmeye çalıştığı esnada sıkışıp kalan hırsız, kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başaramadı. İhbar üzerine eve çok sayıda polis ekibi ve itfaiye görevlileri geldi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda bacada sıkışan hırsız çıkarıldı. 

Tıkanan bacadan çıkanı görünce şoke oldular

Polis ekipleri, üstü başı is içerisindeki hırsızı gözaltına aldılar. Hırsızın bacaya nasıl girdiği ve ne kadar süre burada kaldığı ise bilinmezliğini koruyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...