Tgrt Haber
27 Ekim 2021 16:00

Kızının tabletine dinleme cihazı yerleştirdi, boşanma aşamasında olduğu eşini katletti

Tiktok'ta JinnKid ismiyle bilinen fenomen Ali Abulaban, boşanma aşamasında olduğu eşini, başkasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürdü. Kızının tabletine yerleştirdiği dinleme cihazı ile eve başka bir adamın girdiğini anlayan Abulaban, eşini kafasına sıktığı tek kurşunla, diğer adamı ise 3 kurşunla vurarak katletti.

Kızının tabletine dinleme cihazı yerleştirdi, boşanma aşamasında olduğu eşini katletti
ali abulaban,,tiktok fenomeni,,cinayet,,dinleme cihazı,

TikTok'ta Jinnkid olarak bilinen ve film karakterlerinin taklitleriyle ünlenen Ali Abulaban, boşanma aşamasında olduğu eşini ve birlikte olduğunu düşündüğü adamı tabancayla vurarak öldürdü.

Olaydan sonra tutuklanan Abulaban'ın 5 yaşındaki kızı hakkında koruma kararı verildi. 

SESLERİNİ DUYUNCA EVİ BASTI

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan ünlü TikTok fenomeni 29 yaşındaki Ali Abulaban, boşanma aşamasında olduğu eşinin başka birisiyle ilişkisi olduğundan şüphelenince 5 yaşındaki kızının tabletine dinleme cihazı yerleştirdi. Birkaç saat sonra eşi Ana Abulaban'ın bir erkekle konuşmasını duyan Ali Abulaban, eşinin oturduğu eve baskın yaparak hem eşini hem de yanındaki adamı silahla vurarak öldürdü. 

Kızının tabletine dinleme cihazı yerleştirdi, boşanma aşamasında olduğu eşini katletti
29 yaşındaki TikTok fenomeninin cezası henüz belli olmadı.

CİNAYETLERDEN SONRA KIZINI OKULDAN ALDI

Eşini kafasına tek kurşun sıkarak, yanındaki adamı da dört kurşunla öldüren Abulaban, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi okula giderek 5 yaşındaki kızını okuldan aldı. 

 

1983 yapımı Yaralı Yüz (Scarface) filmindeki Tony Montana karakterinin taklidini yaptığı videolarıyla ünlenen Ali Abulaban’ın avukatı, suçlamalarla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken ABD polisi, olayın kurbanlarının 28 yaşındaki Ana Abulaban ve 29 yaşındaki and Rayburn Cadenas Barron olduğunu duyurdu.

Mahkeme günü kurbanların yakınları duruşma salonunu doldururken, geçtiğimiz perşembe San Diego'nun East Village semtinde işlenen cinayetin detayları anlatılırken salondakiler gözyaşlarını tutamadı.

Kızının tabletine dinleme cihazı yerleştirdi, boşanma aşamasında olduğu eşini katletti
Cinayetleri itiraf eden baba Abulaban hakkında kızına karşı uzaklaştırma kararı verildi.

CİNAYETİ İLK ANNESİNE İTİRAF ETTİ

Savcılık, Ali Abulaban’ın dedektiflere cinayetleri itiraf ettiğini, boşanma aşamasındaki eşini ise kendisini aldatmakla suçladığını söyledi. İddiaya göre, Ana Abulaban, kocasından 18 Ekim’de evden taşınmasını istedi. Bunun üzerine Ali Abulaban da bir otelde oda tuttu. Ancak üç gün sonra eve döndü ve karısı evde yokken evdeki her şeyi kırıp döktü. TikTok fenomeni, aynı zamanda kızının tabletine de dinleme uygulaması yükledi.

Saatler sonra, uygulama üzerinden, karısı ve bir adamın konuştuğunu duyan Ali Abulaban, eve giderek cinayet işledi. Karısını kafasından vuran Ali Abulaban, Rayburn Cadenas Barron’a da üç el ateş etti. Ardından annesini arayan Ali Abulaban, cinayeti ilk olarak ona söyledi.

TUTUKLANIRKEN KIZI YANINDAYDI

Cinayetlerin ardından soğukkanlılıkıa kızını okuldan alan sosyal medya fenomeni, aracını kullanırken polisi aradı ve 45 dakika sonra tutuklandı.

Abulaban'ın tutuklandığı sırada kızının otomobilde olduğu kaydedilirken yargıç, ailenin koruması altına alınan kızına karşı da uzaklaştırma kararı verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...