Tgrt Haber
03 Ekim 2021 14:50

TikTok fenomeni Gabriel Salazar lüks aracıyla kaza yaptı öldü

Meksika'da 19 yaşındaki TikTok fenomeni Gabriel Salazar, lüks aracıyla kaza yaptı. Hurdaya dönen aracın içinde sıkışan Salazar, hayatını kaybetti.

TikTok fenomeni Gabriel Salazar lüks aracıyla kaza yaptı öldü
tiktok,,fenomen,,kaza,

Tüm dünyada gençler arasında oldukça popüler olan sosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan Gabriel Salazar, 19 yaşında hayatını kaybetti. Meksika sınırından yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan otoyolda lüks aracıyla seyir halindeyken birden fazla ağaca çarptı ve takla attı. 

TikTok fenomeni Gabriel Salazar lüks aracıyla kaza yaptı öldü

Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, yakıt deposu patlayıp alevler içinde kalan aracı söndürmekte bir hayli zorlandı. Hurdaya dönen aracın içinde kalan Salazar ve aracın içinde bulunan diğer 3 kişi de hayatını kaybetti. Yetkililer, diğer 3 kişinin kaçak göçmen olduğunu söyledi.

Gabriel Salazar, 2019 yılında TikTok'a katıldı. Sık sık dudak paylaşımları ve dans videoları yapan fenomenin 2 milyondan fazla takipçisi vardı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...