Tgrt Haber
18 Aralık 2021 00:33

TikTok fenomeni, saç tokasını takas edip ev sahibi oldu

ABD'de yaşayan sosyal medya fenomeni Demi Skipper, inanılması zor bir işi başardı. 5 milyon takipçisi bulunan Trademeproject adlı TikTok hesabının sahibi olan Skipper, geçen yıl saç tokasıyla başlattığı projenin sonunda takas formülüyle ev sahibi olarak hayalini gerçekleştirdi.

TikTok fenomeni, saç tokasını takas edip ev sahibi oldu
tiktok,fenomen,takas,toka,ev

Trademeproject adlı TikTok hesabını yöneten ve 5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Demi Skipper, sadece bir saç tokasıyla çıktığı serüvenin sonunda ev almayı başardı. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Demi Skipper, takasları büyüterek ev sahibi olabilmek için geçen senenin mayıs ayında yola çıktı. İlk olarak saç tokasıyla başlayan Skipper, bunun karşılığında bir çift küpe aldı.

İlk birkaç takasını San Francisco'da yapan 30 yaşındaki kadın, ardından eBay, Facebook ve Craiglist gibi siteler yoluyla takaslarını sürdürüp elektrikli süpürgeye kadar yükseldi.

TikTok fenomeni, saç tokasını takas edip ev sahibi oldu

ÇITAYI ADIM ADIM YÜKSELTTİ

Bir sonraki adımda elektrikli süpürgeyi bir snowboard ile takas eden fenomen, snowboard'u bir dizüstü bilgisayar ile, bilgisayarı da bir kamerayla değiştirdi.

Takaslar sayesinde iPhone marka cep telefonuna kadar çıkmayı başaran Demi Skipper, telefonu da 2008 model Dodge marka bir otomobille takas etti. Ardı ardına takasla Honda CRV ve 3 traktör elde eden Skipper, bunları ise enerji depolama birimi Tesla Powerall ile takas etti. Tesla'yı ise 40 bin dolar değerindeki bir römork ile değiştirdi.

SON TAKASINDA EV HAYALİNE ULAŞTI

TikTok fenomeni Skipper, son olarak römorku Nashville eyaletindeki bir ev ile takas ederek hayaline ulaştı. Fenomen isim, yılbaşından sonra kocasıyla beraber Kaliforniya eyaletinden ayrılıp yeni evine taşınmayı planladığını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...