Tgrt Haber
02 Eylül 2021 10:12

TikTok fenomenlerinin kavgası kamerada: Sen bizi tanıyor musun?

Esenyurt'ta kendilerine laf atıldığını iddia eden TikTok fenomenleri ortalığı birbirine kattı. Tartıştıkları şahısları sopa ve yumruklarla döven fenomenlerin kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

TikTok fenomenlerinin kavgası kamerada: Sen bizi tanıyor musun?
esenyurt,tiktok,fenomen,kavga

Esenyurt'ta sokakta yürürken kendilerine laf atıldığını iddia eden TikTok fenomenleri, karşı tarafa demir sopa, tekme ve yumruklarla saldırdı. 'Sen bizi tanıyor musun?' diye bağırdıkları vatandaşları demir sopalarla döven fenomenlerin kameraya yansıyan kavgası, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona erdi.

Dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde yürüyen TikTok fenomenlerine iki kişinin laf atmasıyla aralarında tartışma başladığı iddia edildi. İlerleyen dakikalarda hararetlenen tartışmada, TikTok fenomenleri tartıştıkları şahıslara demir sopa, tekme ve yumrukla saldırdı.

"SOKAKTA RAHAT YÜRÜYEMEYECEK MİYİZ?"

Yaşanan kavga bir süre sonra çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle son bulurken kavga sırasında TikTok fenomenlerinin "Biz sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz?" ve "Sen bizi tanıyor musun?" gibi sözleri ise dikkat çekti.

Yaşanan o sopa, tekme ve yumruklu kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...