Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2021 09:33

TikTok kullanıcısının kulağından küçük beyaz tüp çıktı

Bir TikTok kullanıcısının anlattıkları herkesin ağızlarını açık bıraktı. Şikayetler nedeniyle doktora gitti kulağından seneler sonra çıkan şaşırttı.

TikTok kullanıcısının kulağından küçük beyaz tüp çıktı
tiktok,sosyal medya

Sosyal medya platformu TikTok'ta bir kadın, takipçilerine anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. TikTok kullanıcısı, işitme şikayetiyle doktora başvurdu. Kulaklarının temizlenmesini isteyen Tiktok kullanıcısı Jordan, paylaştığı videonun başlığına ''Soğuk algınlığı nedeniyle doktordan kulaklarını temzilemesini istersin ve 22 yıllık bir sürprizle karşılaşırsın'' yazdı.

Birçok TikTok kullanıcısnın ilgisini çeken bu başlık altında Jordan, henüz 4 yaşındayken yaşadığı bir sorun nedeniyle bir yıl içinde kendiliğinden düşmesi gereken küçük beyaz bir tüp takıldığını fakat bu tüpün 22 yıl boyunca kulağında kaldığını anlattı. The Mirror'ın haberine göre, şimdilerde 26 yaşındaki Jordan, şaşkınlığını ise şu sözlerle ifade etti:

''Doktor, kulağımda küçük bir tüp olduğunu söylediğinde çok şaşırdım. 'Umarım hala orada değildir' diye düşündüm.'''

Jordan'ın bu hikayesi TikTok'ta viral haline geldi. 750 binden fazla kişi izledi ve insanlar artık kendi kulaklarından şüphe ettiklerini söylediler.

İTİRAFLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Bir kişi, "Umarım benimki orada değildir! Küçükken üç setim vardı" yorumunu yaptı.

İkinci bir izleyici, "Benimkinin düştüğü söylendi, şimdi çok endişeliyim" dedi.

Bir başkası şöyle yazmıştı: "Dostum şaka değil aynısı bana da oldu.'' 

Başka bir izleyici, "27 yaşındayım ve kulak burun boğaz hastanesine onu çıkarmak için gittim" yorumunu yaptı.

Bir başkası, "Benim kulak zarımda bir delik açtı ve ameliyat olmam gerekti" diye yazdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...