Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2021 16:54

TikTok'u kasıp kavuran 'öğretmenini tokatla' challenge'ı hastanelik etti

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok'ta başlatılan 'öğretmenini tokatla' challenge'ı faciayla sonuçlandı. Gördüğü videolardan etkilenen bir lise öğrencisi, attığı yumrukla 64 yaşındaki öğretmenini hastanelik etti.

TikTok'u kasıp kavuran 'öğretmenini tokatla' challenge'ı hastanelik etti
tiktok,abd,challenge,öğretmen,tokat

Sosyal paylaşım platformu TikTok'ta başlayan 'öğretmenini tokatla’ challenge’ından etkilendiğini öne süren bir çocuk, İngilizce öğretmenini hastanelik etti. 

ABD'de son zamanlarda başlatılan 'öğretmenini tokatla' challenge'ı kısa sürede gündem olurken binlerce kişi, bu konuyla alakalı videolar çekerek sosyal medya platformu TikTok'ta yayımladı. Louisiana eyaletindeki Covington Lisesi'nde öğrenci olan 18 yaşındaki Larianna Jackson da izlediği videolardan etkilenerek akıma katılmaya karar verdi.

5 YILA KADAR HAPİS CEZASI

The New York Times'ın haberine göre, okulda ders bitiş zilinin çalmasının ardından öğrenciler sınıftan çıkarken 64 yaşındaki öğretmenini yumruklayan Jackson, yaşlı adamı hastanelik etti.

TikTok'u kasıp kavuran 'öğretmenini tokatla' challenge'ı hastanelik etti

Olayın ardından sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesiyle öğretmen tedaviye alınırken öğrenci de sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Jackson'ın darp suçlamasından hüküm giymesi durumunda 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ya da 5 bin dolara kadar para cezası alabileceği belirtilirken polis, hastaneye sevk edilen öğretmenin tedavisinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.

OKUL YÖNETİMİ İNCELEME BAŞLATTI

Jackson'ın sınıf arkadaşlarının o anları kayda aldığının öğrenilmesi üzerine öğrencilerin cep telefonlarına el konulsa da görüntülerin Facebook ve Instagram'da da paylaşıldığı belirtildi. 

TİKTOK'TAN AÇIKLAMA

Okul yönetimi, saldırıyla alakalı olarak inceleme başlattığını duyururken konuya ilişkin bir açıklama da sosyal medya platformu TikTok'tan geldi. 

TikTok platformunun Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, bu içeriklerin trend olmadığı ve kaldırılacağı vurgulandı.

TikTok'u kasıp kavuran 'öğretmenini tokatla' challenge'ı hastanelik etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...