Tgrt Haber
25 Şubat 2014 08:06

Timoşenko Almanya'da tedavi olacak

Ukrayna'nın eski Başbakanı Timoşenko Almanya'da tedavi olacak

Timoşenko Almanya'da tedavi olacak
ukrayna eski başbakanı, almanya'da tedavi olacak, timoşenko almanya'da tedavi olacak, timoşenko'nun tedavisi,

Ukrayna parlamentosunun kararıyla 22 Şubat Cumartesi günü serbest bırakılan eski Başbakan Yulia Timoşenko'nun, tedavi olmak için Almanya’ya geleceği bildirildi. Alman medyasına yer alan haberlerde Batkivşçina Partisi'nin, sırt ağrıları çeken Timoşenko’nun Almanya Başbakanı Angela Merkel’in davetini kabul ederek, mart ayında Berlin’deki Charite hastanesinde tedavi olacağı yönünde açıklama yaptığı belirtildi. Timoşenko’nun 6-7 Mart'ta İrlanda’nın başkenti Dublin’de yapılacak Avrupa Halk Partisi Zirvesi’ne katılacağı, ardından Berlin’de Charite hastanesinde tedavi olacağı kaydedildi.
Bel fıtığı tedavisi gördüğü ifade edilen Timoşenko, daha önce Charite hastanesi uzman sağlık ekibince cezaevinde muayene edilmişti. Almanya Başbakanı Merkel, özgürlüğe kavuştuktan sonra Timoşeko ile telefon görüşmesi yapmış ve tedavi olması için Almanya'ya davet etmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...