Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2021 15:24

Timsah dehşetinden kürekle böyle kurtulmaya çalıştı

ABD'nin Florida eyaletinde kürek sörfü yapan Vicki Reamy Baker, kendisini takip eden timsahtan kürekle kurtuldu.

Timsah dehşetinden kürekle böyle kurtulmaya çalıştı
timsah,abd,florida

Vicki Reamy Baker, ABD'nin Florida eyaletinde geçtiğimiz hafta kürek sörfü yaparken bir timsah tarafından takip edilmeye başlandı. Hatta 3-3,5 metrelik timsahın, küreğini ve sörf tahtasını ısırmaya kalktığını anlattı.

Baker, timsahın kendisine yaklaşmasını ise sörf tahtasının küreğiyle önledi, tahtayla timsahı iterek kendisinden uzaklaştırdı. Olay anında Baker, fotoğraf ve video çekmeyi de ihmal etmedi. Ardından ise korku dolu anlarını kişisel sosyal medya hesabından yayımladı.

Videoda Baker'ın ''Neden bana bulaşıyorsun?'' dediği duyulurken bir yandan da kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü. Timsah neredeyse dibine kadar Baker'ın yanına girdiğinde ise timsahı küreğiyle ittirmesinin ardından tısladığı duyuluyor. Baker, küreğiyle timsahı ittirdikten sonra videoda yer almayan bir kişi, geri çekilmesini çünkü timsahı çok sinirlendirdiğini söyleyerek uyarıda bulunuyor.

Timsah dehşetinden kürekle böyle kurtulmaya çalıştı

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Baker, birilerinin timsahı beslediğini bu nedenle oldukça tehlikeli olduğunu ileri sürdü. Sosyal medya hesbaından paylaştığı videolar ise viral haline geldi, milyonlarca kişi izledi ve yorum yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısı, ''İşte bu yüzden Florida'da asla kürek sörfü yapmaycağım'' derken bir başka sosyal medya kullanıcısı ise ''Timsah seni ısırmak isteseydi ısırırdı, rahatsızlık vermiyor, sen onun evindesin'' yazdı.

Dailymail'in haberine göre, Florida'da 15 kişi başına bir timsah düşüyor ve timsah saldırısına uğrama ihtimali 3,2 milyonda bir olarak değerlendiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...