Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2021 17:25

Sahte rehber ikiz kardeşlere dehşeti yaşattı! Timsah dolu lagünde yüzdürdü

Ruhsatsız Alman tur rehberi, İngiliz kız kardeşleri yüzme turunda timsah dolu lagüne götürdü. Kardeşlerden birini, timsah kapınca ise dehşete düşüren anlar yaşandı.

Sahte rehber ikiz kardeşlere dehşeti yaşattı! Timsah dolu lagünde yüzdürdü
alman tur rehberi,timsah saldırısı

''Richie'' olarak bilinen ruhsatsız Alman tur rehberi, ikiz ingiliz kız kardeşlere kabusu yaşattı. Sahte tur rehberi, geçtiğimiz Pazar akşamı timsahların yavrularını büyüttüğü bir lagüne 25 yabancı turisti götürdü.

Turistler arasında yer alan İngiliz kız kardeşler, gezgin olduğu iddia edilen sahte rehberle beraber bir sörf beldesi olan Puerto Escondido'daki bir hostelde buluştuktan sonra timsahların yumurtalarını sakladıkları bir yuvalama alanına getirdi. Yüzme turu esnasında ikizlerden biri timsah saldırısına uğradı.

Kız kardeşlerden Melissa, kardeşi Georgia'yı timsahı yumruklayarak kurtarmayı başardı ve güvenli bir alana getirdi. Dailymail'in haberine göre, hastaneye kaldırılan Melissa, yarı boğuldu. Genç kızın kollarında, bacaklarında ve yüzünde ise korkunç yaralar oluştu.

Doktorlar, Melissa'nın iyileşmesi için tıbbi olarak uyarılmış bir komaya soktu. Georgia'nın kollarında ve ellerinde ise ısırıklar meydana geldi. Saldırı anında ne yaptığı bilinmeyen sahte tur rehberi, ikiz kız kardeşleri hastenede ziyaret ettiği sırada yaraların büyüklüğünü görünce kayıplara karıştı. 

 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...