Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2022 14:00 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 14:34

Uyarıları dinlemedi! Timsaha canlı canlı yem oldu

Timsah felaketi bu kez Meksika'da göz göre göre geldi. Eğlence mekanında eğlenen bir kişi, uyarılara rağmen Carpenters Lagünü'ne girdi ve korkulu bakışlar arasında dehşet yaşandı.

Uyarıları dinlemedi! Timsaha canlı canlı yem oldu
meksika,timsah

Meksika'nın Tampico şehrinde bulunan Carpenters Lagünü yakınlarındaki bir eğlence mekanında eğlenen bir kişi, timsaha canlı canlı yem oldu. Eğlence mekanında zaman geçirdikten sonra Carpenters Lagünü'ne yönelen bir kişi, çevredekilerin uyarılarını dikkate almadı ve kimseye aldırmadan timsahların olduğu lagüne yüzmeye gitti. 

Uyarıları dinlemedi! Timsaha canlı canlı yem oldu

Çevrede bulunan görgü tanıklarına göre, uyarılara rağmen lagüne giren kişinin ardından bir sessizlik oldu. Daha sonra ise ortaya çıkan bir timsah, lagündeki adamı parçalamaya başladı. Ardından da timsah bir süre adamın parçalarını sürükledi.

Uyarıları dinlemedi! Timsaha canlı canlı yem oldu

TİMSAH YAKALANDI

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine devreye giren ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda timsahı yakaladı. 30 yaşında olduğu tahmin edilen adamın cansız bedeni ise kanalizasyondan çıkarılarak morga gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kopar10 Eylül 2022 17:04

Normal degilmi..? Liyakatın ne demek oldugünu Istanbul halkı anlamalı...!

Sonraki Haber Yükleniyor...