Tgrt Haber
11 Haziran 2021 09:13

Sahte rehberin timsahlı lagüne soktuğu kız kardeşler dehşet anlarını anlattı

Meksika'da ruhsatsız tur rehberinin timsahlı lagüne sokmasıyla yaralanan İngiliz kız kardeşler korkunç olay anını anlattı.

Sahte rehberin timsahlı lagüne soktuğu kız kardeşler dehşet anlarını anlattı
timsah saldırısı,sahte rehber

Ruhsatsız bir şekilde tur rehberliği yapan, ''Richie'' adıyla tanınan Alman sahte tur rehberi, Meksika'da 25 kişilik bir turist grubunu Manialtepec Lagünü'nde yüzmeye götürdü. Bölge hakkında bilgi sahibi olmayan sahte rehber, İngiliz kız kardeşlerin timsah yuvalarının bulunduğu lagünde yüzmesine göz yumdu. Kız kardeşlerden Melissa ise yüzme esnasında timsah saldırısına uğradı. Kardeşi Georgia'nın timsaha vurması sayesinde kurtulsa da hayati tehlikesi bulunan Melissa hastaneye kaldırıldı. Georgia'nın da ellerinde ve kollarında derin yaralar oluştu. 

Kız kardeşlerden Melissa, hastanede tedavi görürken Georgia, yaşadıkları dehşeti anlattı:

"Aslında rehbere 'burası timsahların yuva yaptığı bir yere benziyor' dedim. Fakat rehber, yüzmenin güvenli olduğu konusunda ısrar etti. Yüzerken Melissa, bir anda suyun altına çekildi. Yerel bir koruma uzmanının söylediğine yavrularını korumaya çalışan dişi bir timsahın saldırısına uğradı.''

Georgia o anları çaresizlikle izlemek yerine kardeşi için harekete geçtiğini de sözlerine ekledi. O dehşet anlarında timsaha defalarca yumruk attığını dile getirdi. Georgia, ''Sevdiğiniz insanlar için savaşmalısınız'' diye de ekledi.

BBC News'in haberine göre, Georgia, timsah saldırısına uğrayan kardeşi Melissa'nın hayati derecede yaralandığını, vücudunda derin kesikler olduğunu, ciğerlerinde su biriktiğini ve bileğini de kırdığını söyledi. Georgia, kız kardeşini kurtarmaya çalışırken kendisinin de yaralandığını ifade etti.

Timsah saldırısının ardından doktorlar, Melissa'nın iyileşmesi için tıbbi olarak uyarılmış bir komaya soktu. Georgia, son olarak ise kardeşi Melissa'nın komadan çıktığını ve gün geçtikçe sağlığına kavuşmakta olduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...