Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2021 09:41

Metroda dehşet anları: Yolcuların üstüne asit döktü

2020 Olimpiyat oyunlarının gerçekleştiği Tokyo'da, geçtiğimiz ay metroda gerçekleştirilen bıçaklı saldırının ardından bu kez de asitle saldırı yapıldı. 2 yolcunun yaralandığı olayda polis, şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

Metroda dehşet anları: Yolcuların üstüne asit döktü
japonya,,tokyo,,metro,,saldırı,,asit,,yolcu,

Tokyo'daki bir metro istasyonunda, yolculara yönelik asitli saldırı gerçekleştirildi. Paralimpik Oyunlarının açılış seremonisinin sürdüğü saatlerde yaşanan saldırıda 2 kişinin vücudunda asit nedeniyle yanıklar oluşurken kentte güvenlik önlemlerinin yeterli olmadığı konusundaki endişeler yeniden gündeme geldi. 

Japonya'nın başkenti Tokyo'da gece saatlerinde asitli saldırı dehşeti yaşandı. Kimliği bilinmeyen bir şüphelinin Shirokane Takanawa İstasyonu'nda 2 yolcuya sülfürik asit olduğu düşünülen bir sıvı fırlattığı açıklandı. Saldırıda 22 yaşındaki bir erkek yolcu yüzünden ve omzundan yaralanırken, 34 yaşındaki kadın yolcunun ise bacaklarında yanıklar oluştuğu kaydedildi.

Metroda dehşet anları: Yolcuların üstüne asit döktü

SALDIRININ ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTI

Yaşanan olayın ardından yaklaşık 175 santimetre boyunda ve 30 ile 50 yaşları arasında olduğu düşünülen erkek şüpheli kayıplara karışırken, siyah giysiler ve maske ile istasyonu terk ettiği anın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı, polis ise saldırganı bulmak üzere teyakkuza geçti.

BİR AYDA İKİNCİ METRO SALDIRISI

Bu ayın başında Tokyo'daki başka bir tren hattında yolculara yönelik gerçekleştirilen bıçaklı saldırının ardından yaşanan olay, dev metropolde güvenlik endişelerini arttırmıştı. Saldırının Tokyo Paralimpik Oyunları'nın açılış seremonisinin yapıldığı anlarda meydana gelmesi alınan güvenlik önlemlerini tartışma konusu yaptı.

Metroda dehşet anları: Yolcuların üstüne asit döktü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...