Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 10:43 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 10:56

Topuklu ayakkabılı kedi kostümlü hırsız ekipleri alarma geçirdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinde kedi kostümlü hırsız aranıyor. Eyaletin başkenti Phoenix'te geçtiğimiz gün sabaha karşı meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir kişi tasarım çanta ve cüzdan satan mağazaya girdi.

Topuklu ayakkabılı kedi kostümlü hırsız ekipleri alarma geçirdi!
abd,hırsız

ABD'nin Arizona eyaletinde ilginç kıyafetli bir hırsız aranıyor. Topuklu ayakkabılı ve leopar desenli kedi kostümü giyen bir hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın kafasındaki kedi kulakları dikkat çekerken topuklu ayakkabı giymesi de şaşırttı. 'Kedi hırsız' 8 tasarım çantayı çaldıktan sonra güvenlik kameralarını fark edip kaçtı. 

Mağazanın sahibi Catharine Raslavsky, görüntüler sayesinde hırsızın yakalanmasını umuyor. "Şaka gibi geldi ama tabii ki değildi" diyen Raslavsky, ''Belki birileri kostümü tanır?'' diyerek bilgi sahibi kişilerin kendisine ulaşmasını istedi.

Topuklu ayakkabılı kedi kostümlü hırsız ekipleri alarma geçirdi!

Raslavsky, hırsızın dükkana girerken kırdığı kapının çantalardan daha pahalı olduğunu söyledi:

''Bu birkaç bin dolar tutacak.''

Dükkan sahibi, çantaların da birkaç bin dolar değerinde olduğunu belirtti. Phoenix polisi de konu hakkında bilgisi olan kişilerin kendileriyle temasa geçmesini istedi.

Kaynak: NYP
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...