Tgrt Haber
24 Haziran 2022 10:06 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 12:09

Trenin vagonuna dökülen sıvı iki kişiyi hastanelik etti! Sarin gazı saldırısı akıllara geldi

Japonya'da seyir halindeki trenin vagonuna sıvı bir madde dökülünce 2 kişi hastanelik oldu. Tren seferleri askıya alınırken yapılan incelemeler doğrultusunda sıvıda toksik bir bileşene rastlanmadı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Trenin vagonuna dökülen sıvı iki kişiyi hastanelik etti! Sarin gazı saldırısı akıllara geldi
japonya,tren

Jopanya'nın Chiba eyaletindeki Tobu Noda hattı üzerinde ilerleyen trenin vagonunda görülen sıvı madde paniğe neden oldu. Görgü tanıkları ve emniyet kaynaklarının belirttiğine göre, Kashiwa ve Omiya istasyonları arasında düzenli seferini yapan trenin vagonunda bilinmeyen bir sıvı görüldü. Vagonu saran koku, yolcuları tedirgin ederken yetkililere haber verildi.

Kimyasal saldırı ihtimali nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderilirken, yolcular da tedbir amacıyla tahliye edildi. Sıvının görüldüğü vagonda yolculuk eden 2 kadın mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede renksiz olduğu belirtilen şüpheli sıvıda toksik bir bileşen tespit edilmediği açıklandı. Sıvının trenin zeminine nasıl döküldüğünü belirlemek üzere detaylı soruşturma başlatıldı.

Trenin vagonuna dökülen sıvı iki kişiyi hastanelik etti! Sarin gazı saldırısı akıllara geldi

SARİN GAZLI METRO SALDIRISI AKILLARA GELDİ

Bugün meydana gelen olay, Japonya’da 20 Mart 1995'te Aum Shinrikyo tarikatı tarafından sarin gazı kullanılarak gerçekleştirilen terör saldırısını akıllara getirmesi nedeniyle endişeye neden oldu. Tokyo'daki Kasumigaseki metro istasyonunu hedef alan saldırı 14 kişinin hayatını kaybetmesine, 6 bin 300 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...