Tgrt Haber
13 Ekim 2021 19:32

Trump: Beni özlemediniz mi?

ABD eski Başkanı Donald Trump, Joe Biden'ın şu anki politikalarında "başarısız" olduğunu ifade ederek, "Beni hala özlemediniz mi?" mesajını paylaştı.

Trump: Beni özlemediniz mi?
Trump,Biden,abd

Kişiliği ile hafızalara kazınan ABD eski Başkanı Donald Trump, seçim sonrası adından söz ettirmeye devam ediyor. Biden ile seçim yarışını kaybeden ve ABD’nin Afganistan’daki çekilme sürecini başarısız olarak nitelendiren Trump, yeni bir açıklama yaptı. 

BENZİN FİYATI VE ENFLASYON HIZLA ARTIYOR

Koronavirüs ile mücadelede ABD’nin kontrolden çıktığını ve mağazalardak, ürünlerin tedarik zincirinin çöktüğünü belirten Trump, benzin ve enflasyonun da hızla arttığını söyledi. Trump, Biden’ın “başarısız” olduğunu ifade ederken "Beni hala özlemediniz mi?" sözleri ile açıklamasına son verdi.   

TRUMP’IN SEÇİM İDDİASI

Trump, 2016-2021 döneminde ABD'nin 45. Başkanı olarak görev yapmıştı. Trump, Biden'ın galibiyetiyle neticelenen 3 Kasım 2020 seçimlerinin asıl kazananının kendisi olduğunu ancak seçimlerde hile ile Biden'ın başkanlığı elde ettiğini savunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...