Tgrt Haber
10 Eylül 2021 22:50

Trump, Joe Biden'a meydan okudu: Boksta deviririm, ilk saniyelerde yere düşerdi

Eski ABD başkanı Donald Trump, yerini Joe Biden’a bıraktık sonra bir yarış içine girdi. Boks maçlarının etkinliğinde konuşan Trump, Joe Biden’ı boksta çok kolay devirebileceğini söyledi.

Trump, Joe Biden'a meydan okudu: Boksta deviririm, ilk saniyelerde yere düşerdi
Donald Trump,Joe Biden,ABD,Boks

Geçen seçimlerde koltuğunu Joe Biden’a kaptıran Donald Trump, boks maçı yorumculuğuna başladı. Televizyon programlarıyla arası iyi olan Trump, Amerika’da sıkı bir şekilde takip edilen boks maçlarının tanıtım sunuculuğunu yaparak kendini unutturmamaya çalışıyor.

Envander Holyfield ile Vitor Belfort karşılaşmasının tanıtım etkinliğinde konuşunda Trump, Biden’ı unutmadı.

“İLK SANİYELERDE YERE DÜŞERDİ”

Trump, "Boks dövüşü için profesyonel birisini seçmek zor olurdu. Bunu pas geçeceğim çünkü çok tehlikeli. Ancak muhtemelen Biden ile dövüşüm çok kolay olurdu" dedi. Joe Biden’ı çok hızlı bir şekilde devirebileceğini söyleyen Trump, "İlk saniyelerde yere düşerdi" diye konuştu.

TRUMP’I LİSE KABADAYILARINA BENZETMİŞTİ

Biden, seçimlerden önce verdiği bir röportajda Trump’ı kadınlarla ilgili cinsiyetçi sözlerinden ötürü lise kabadayılarına benzetmiş ve eğer okulda olsalardı kabalıklarından ötürü onu cehennemi görene kadar döveceğini söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...