Tgrt Haber
25 Ekim 2018 11:32

Trump'ın eski danışmanı: FETÖ elebaşı Gülen derhal Türkiye'ye iade edilmeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası dönemindeki ulusal güvenlik danışmanı Jeffrey Gordon, FETÖ elebaşı Gülen'in hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğini söykedi.

Trump'ın eski danışmanı: FETÖ elebaşı Gülen derhal Türkiye'ye iade edilmeli
abd,fetö,gülen

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim döneminde ulusal güvenlik danışmanlığını yapan Jeffrey Gordon, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı konusunda konuştu. Washington merkezli Türk Miras Vakfı (THO) tarafından düzenlenen "ABD-Türkiye Güvenlik Ortaklığı ve Mevcut Zorluklar" başlıklı panelde konuşan Gordon, FETÖ elebaşı Gülen ve örgüt yapılanmasına değindi.

Gordon, "Fetullah Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmeli. NATO müttefikimizi tehdit eden yapılanmaya sahip çıkmamalıyız." diye konuştu.

Öte yandan, FETÖ terör örgütünün kendine bağlı sözleşmeli okullar üzerinden vize sistemini suistimal etmek ve vergi kaçırmak gibi birçok suç işlediğine vurgu yapan Gordon, yapının FBI tarafından da soruşturulduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...