Tgrt Haber
27 Ocak 2017 22:00

Trump’tan Madonna’ya: 'İğrenç biri' çıkışı

ABD Başkanı Trump, Washington'da geçtiğimiz hafta yapılan ‘Kadınlar Yürüyüşü’nde ‘Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüm’ diyen şarkıcı Madonna ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trump’tan Madonna’ya: 'İğrenç biri' çıkışı
trump, madonna,

Fox News'tan Sean Hannity'ye açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Trump ‘Madonna, Kadınlar Yürüyüşü’nde Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüğünü söyledi. Obama Beyaz Saray’da iken bu sözleri ben söyleseydim neler olurdu?’ sorusuna verdiği yanıtta, ‘Açıkçası kendisi iğrenç biri. Bence kendine çok zarar verdi. Tüm davaya zarar verdi. Onun söyledikleri ülkemiz adına utanç vericiydi’ dedi.

Madonna, Trump’ın başkanlık yemin töreninin ardından yapılan Kadınlar Yürüyüşü’nde yaptığı konuşmada ‘Evet öfkeliyim. Evet, Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı çok düşündüm. Ama biliyorum ki bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek’ demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...