Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 14:53 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 14:56

Tüm yolculara aynı anda ölüm mesajı! Tehditler uçuş erteletti, sebebi bambaşka çıktı

İtalya’dan İspanya’ya gitmek için hazırlanan bir uçakta, kalkışa sayılı dakikalar kala tüm yolculara aynı mesaj gönderildi. Ürkütücü fotoğraflar ve ölüm tehditlerinin yer aldığı mesajlar nedeniyle panik yaşayan yolcuların uçuşu 2 saat ertelendi.

Tüm yolculara aynı anda ölüm mesajı! Tehditler uçuş erteletti, sebebi bambaşka çıktı
uçak,tehdit,mesaj,italya

İtalya’nın başkenti Roma’dan kalkarak İspanya’ya gidecek olan yolcu uçağında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kalkışa dakikalar kala tüm yolculara eş zamanlı olarak gönderilen tehdit mesajları, yolcularda büyük paniğe neden oldu. Ürkütücü fotoğrafların yanı sıra ölüm tehditlerinin de yer aldığı mesajları 18 yaşındaki bir yolcunun attığı öğrenildi.

UÇAKTA KORKUNÇ MESAJ

Sputnik’in haberine göre, İtalya'nın başkenti Roma'dan İspanya'ya gidecek olan bir yolcu uçağında ölüm mesajları paniği yaşandı. 21 Temmuz'da Roma'daki Fiumicino Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanan Vueling havayolu şirketine ait uçaktaki yolcular, telefonlarına eş zamanlı olarak korkutucu içerikli fotoğraf ve metinlerin yer aldığı mesajlar aldı.

“BEDELİNİ SONSUZA DEK ÖDEYECEKSİN”

Apple'ın veri paylaşım servisi AirDrop üzerinden gönderilen mesajlarda, 'UYAN, UYAN, UYAN' başlıklı bir metin ve devamında Etiyopya Amharcası dilinde yazılan bir blok metin yer aldı. Metnin çevirisinde "Yaptıklarının bedelini ailen, kanıyla ödeyecek. Yaptıklarının bedelini sonsuza dek ödeyeceksin. Yaptıkların yüzünden yalnız kalacaksın" gibi cümlelerin bulunduğu belirtildi.

Gönderilen bir diğer mesajda ise hayalet gibi görünen bir beyaz kostüm içerisinde karanlıkta duran bir insan figürü vardı.

KALKIŞ 2 SAAT ERTELENDİ

147 yolculu uçakta mesajları alan kişilerin artması paniğe neden oldu. Uçuş ekibine bilgi verilmesinin ardından uçağın kaptanı uçuşu 2 saat erteleme kararı aldı. Yerel polise konu hakkında bildirimde bulunuldu. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, 18 yaşındaki İspanyol bir yolcunun suçunu itiraf etmesi üzerine genci gözaltına aldı.

Gencin telefon şakası yapmak istediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...