Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2018 08:53

Türk asıllı polis memuru Cem Düzel silahla vurularak yaralandı

Colorado eyaletinin Colarado Sprıngs bölgesinde görev yapan Türk asıllı Polis Memuru Cem Düzel perşembe gecesi silahla vurularak ağır yaralandı.

Türk asıllı polis memuru Cem Düzel silahla vurularak yaralandı
amerika,,colorado,,cem düzel,

5 yıldır Colorado Springs Polis Departmanında görev yapan Düzel gece saat 03.00 sularında ABD Olimpiyat İdman merkezi yakınlarında 31 yaşındaki Karrar Noaman Al Khammasi tarafından silahla vurularak ağır yaralandı. Khammasi silah bulundurmak suçundan daha önce çıkartılmış ve Cuma günü gerçekleşecek mahkemesini beklemek üzere şartlı salıverilmişti.

Saldırı, Düzel bölgeden gelen silah sesleri ile ilgili şikâyete müdahale ederken gerçekleşti.

El Paso Bölgesi Şerif Departmanın gerçekleşen saldırıyı incelerken departman sözcüsü Jacqueline Kirby “Khammasi’nin Düzel’e ve bir diğer polise ateş açtığını ve polislerin karşılık verdi” diyerek Khammasi’nin yararlı olarak tutuklandığını duyurdu.

Saldırı sırasında bölgede UBER şoförü olarak çalışan Carrie Ward “Silah seslerini duydumö Polis aracının ışıklarını görebiliyordum. 911’i aradım ve memurun durumunu sordum” dedi. İsmini vermeyen bir kişide 10-12 el silah sesi duyduğunu anlattı.

Halk Düzel’in kaldırıldığı ve ameliyata alındığı hastanenin önünde destek için toplandı. Colorado Polıs Departmanı Düzel’e ve ailesine destek vermek için yardım hesabı açakenö durumu kendi çıkarları için kullanarak halktan para toplamak isteyenlere karşı uyarı yayınladı.

Cem Düzel’in durumunun ciddiyetini koruduğu hastane tarafından açıklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...